Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Sukututkimus


Heikkilän sukuseuran sukututkimus on keskittynyt Rovaniemen Rautiosaaren Tuomas (Thomas) Rautio s.1753 pojan Pekan (Heikkilän sukuhaara) ja Juhon (Raution sukuhaara) jälkeläisiin ja heidän esivanhempiin.

Heikkilän sukuhaarassa sukututkimus on edelleen keskittynyt Pekka Raution 1789 pojan Heikki Raution eli Heikkilän s 1817 jälkeläisiin. Heikin etunimestä johdettu talon nimi "Heikkilä" jäi käyttöön hänen jälkeläisillään sukunimenä.

Raution sukuhaarassa sukutukimus on edelleen keskittynyt Juho (Johan) Raution s. 1786 poikien Tuomas Raution ja Pekka Maikkusen eli Raution jälkeläisiin.

Näiden lisäksi sukutukimusta on tehty Raution naapuritalon sukuun eli Hannin sukuharaan. Sukuhaaraa on tutkittu Johan Johaninpoika Hannin s. 1799 esivahempien sekä tyttärien Priitan, Susannan ja Saran osalta, jotka ovat Raution ja Heikkilän sukuhaarojen esiäitejä.

Sukututkimusta ovat tehneet lukuisat eri suvun jäsenet. 1994 toimintansa aloittanut Heikkilän sukuseura on koonnut heidän tutkimuksiaa yhdistäen näin eri tahoilla alkanutta sukututkimusta.

Painetut sukujulkaisut
Sukuluettelot

 

Lisätietoa:
 
   
Linkkejä

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 26.06.2019